dinsdag 8 januari 2013

Ons eerste bericht !

Proficiat ! 

U hebt de blog van Zonstraal VZW gevonden !

VZW ? Nog niet helemaal, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Binnenkort kunt u terecht op een nieuwe website en kan u lid worden van een snel groeiende familie.


Waarom zou ook u lid worden ?

Door lid te worden van de VZW steunt u de natuur en het doel van de VZW : het bevorderen van het gebruik en het opwekken van hernieuwbare energie.

Wij zijn al enkele jaren aanwezig op het zonstraal forum, als moderator of als actief lid. Daar hebben wij al enkele gewaardeerde gratis tools ter beschikking gesteld zoals PVcalc, PVDiary en Sunnylog.

Op dit zeer actieve forum kunt u vrijblijvend technische vragen stellen in verband met zonnepanelen, zonneboilers en meer exotische systemen voor het opwekken van groene energie.

Ook voor het beoordelen van offertes kunt u op het forum terecht.

Naar aanleiding van de recente problematiek rond de netvergoeding is wel duidelijk geworden dat dat nog niet voldoende was en dat we ons nu verder moeten organiseren om gehoord te worden door allerhande instanties die beslissingen nemen zonder rekening te houden met de mening van de gewone particuliere eigenaars van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Tot nu toe was er nog geen organisatie die de belangen van de particulieren verdedigde en daar willen wij nu met de VZW verandering in brengen.

Om ons te steunen in onze verdere acties kunt u lid worden van de VZW voor een zeer bescheiden jaarlijkse bijdrage.

Met hoe meer leden we zijn, hoe meer onze stem gehoord zal worden !

Als lid wordt u op de hoogte gehouden van het meest recente nieuws in verband met groene energie.

Wist u bijvoorbeeld al dat de netvergoeding berekend wordt op het maximale vermogen van de omvormer Wist u ook dat de vermelde bedragen in de media nog verhoogd worden met 21% BTW ?
Wist u dat enkele leden van het forum en de VZW mee in de juridische strijd gestapt zijn die PV-Vlaanderen tegen de beslissingen van de CREG in verband met de netvergoeding heeft aangespannen ?

Wilt u ons steunen in onze strijd : word dan binnenkort ook  lid !

Abonneer u alvast NU op deze blog en u blijft steeds op de hoogte. 

Want ZONNE-energie, het is ONZE energie !

1 opmerking: